• Hoe kan ik het batterijniveau van mijn Nucleus 7-geluidsprocessor controleren met de Nucleus Smart-app?

In de rechterbovenhoek van het startscherm van de Nucleus Smart-app wordt een batterijpictogram weergegeven. Dit geeft aan hoe vol uw batterijen zijn. Tik op het batterijpictogram om het scherm Status te openen met een gedetailleerdere weergave van het batterijniveau van de geluidsprocessor. In dit scherm worden ook het geluidsniveau van uw Nucleus 7-geluidsprocessor en de statusindicator van de geluidsprocessor weergegeven. Een vinkje betekent dat uw Nucleus 7-geluidsprocessor goed werkt.