• Kan ik de Nucleus Smart-app gebruiken om de Nucleus 7- geluidsprocessor van mijn kind te bedienen?

Ja. Als u uw compatibele Apple-apparaat koppelt met de Nucleus 7-geluidsprocessor van uw kind, kunt u de processor bedienen en controleren. U kunt dan de batterijstatus zien, het volume aanpassen en het programma wijzigen zonder de geluidsprocessor aan te raken.

Schakel audiostreaming naar de processor uit, zodat uw oproepen en muziek niet naar de processor van uw kind worden gestreamd. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > Gehoorapparaten en schakel Stream naar gehoorapp. uit. Hierdoor wordt het streamen naar de geluidsprocessor van uw kind gestopt, maar u kunt de geluidsprocessor nog wel bedienen via de Nucleus Smart-app.