• Wat is een Cochlear™-account en waarom heb ik er een nodig?

Uw Cochlear-account is het persoonlijke account waarmee u gebruik kunt maken van Cochlear-diensten. U kunt zich met uw e-mailadres en wachtwoord aanmelden bij online diensten van Cochlear. U hebt een Cochlear-account nodig om gebruik te kunnen maken van Cochlear-diensten, zoals de Cochlear Nucleus® Smart-app.

Als u een Cochlear-account maakt, kan Cochlear u de middelen, diensten en ondersteuning bieden die u nodig hebt tijdens uw hoorervaringen met uw Nucleus 7-geluidsprocessor. Cochlear kan u dan ook op de hoogte houden over updates voor iOS en de Nucleus Smart-app.