• Geen geluid met een Dynamic FM-ontvanger

Problemen aan de geluidsprocessor verhelpen:

• Batterijen controleren
    • Verbindingen controleren
    • Microfoons van de geluidsprocessor controleren
    • Controleren of de luisterspoel is ingebracht als u een neklusontvanger gebruikt
    • Interface vervangen die verbinding maakt met de FM-ontvanger (Europlug, kabels, enz.)

Problemen aan de FM-ontvanger verhelpen:

• Batterij controleren (indien van toepassing)
    • Ervoor zorgen dat de ontvanger zich binnen het werkingsbereik bevindt
    • Aansluiting van het apparaat controleren
    • De FM-ontvanger op een luidspreker van de versterker aansluiten en in de microfoon van de zender spreken. De FM-ontvanger zou zelfstandig moeten werken.
    • Controleren of de ontvanger en zender op hetzelfde kanaal zijn ingesteld
    • Controleren of de instellingen (bijv. volume) correct zijn

Problemen aan de FM-zender verhelpen:

• Verbindingen controleren
    • Positie van microfoon controleren
    • Controleren of microfoon niet op gedempt staat
    • Batterij controleren
    • Controleren of de zender zich binnen het werkingsbereik bevindt
    • Synchronisatiekanaal controleren
    • Kanalen wijzigen en opnieuw synchroniseren
    • Controleren of instellingen correct zijn