• Druk op een toets op de afstandsbediening van mijn CR110 / CR230 en er gebeurt niets

Aanbevolen stappen:

Mogelijkheid 1:

Als het scherm "Toetsenbord vergrendeld" verschijnt bij het indrukken van een toets, ontgrendel het toetsenbord.

Mogelijkheid 2:

Probeer een ander programma.

Mogelijkheid 3:

Druk op andere toetsen.

Mogelijkheid 4:

Controleer of u de toets juist indrukt. U moet een "klik" voelen wanneer de toetsen worden ingedrukt.

Mogelijkheid 5:

Gebruik de punt van een pen om de reset-toets op de achterzijde van de afstandsbediening in te drukken. Let erop dat u in dit geval het koppelen tussen de afstandsbediening en de geluidsprocessor dient te herhalen.