• Het scherm van de afstandsbediening is leeg.

Aanbevolen stappen:

Mogelijkheid 1:

Uw afstandsbediening kan in stand-by modus staan. Druk op een willekeurige toets om het scherm te activeren.

Mogelijkheid 2:

Probeer de afstandsbediening in te schakelen.

Mogelijkheid 3:

Laad de afstandsbediening op via de USB-kabel en universele Cochlear-adapter.

Mogelijkheid 4:

Gebruik de punt van een pen om de reset-toets op de achterzijde van de afstandsbediening in te drukken. Let erop dat u in dit geval het koppelen tussen de afstandsbediening en de geluidsprocessor dient te herhalen.