• Hoe kan ik de Nucleus Smart-app sluiten?

De Nucleus Smart-app stopt alleen als u de app geforceerd sluit. Sluit de app alleen om problemen te verhelpen, aangezien de app actief moet zijn om gebruik te kunnen maken van functies zoals Mijn processor vinden en Hooractiviteitentracker. Dubbelklik op de starttoets op uw compatibele Apple-apparaat om alle actieve apps te weergeven als u de app wilt sluiten. Veeg naar links of naar rechts om de actieve apps te bekijken totdat u het scherm van de Nucleus Smart-app ziet. Veeg als u het scherm van de Nucleus Smartapp ziet omhoog om de app te sluiten.