Cochlear Benelux NV
  • Kan ik de Nucleus Smart-app op meer dan één compatibel Apple- apparaat gebruiken?

    U kunt uw Nucleus 7-geluidsprocessor koppelen met maximaal vijf compatibele Apple-apparaten en u kunt de Nucleus Smart-app op al deze apparaten installeren. U kunt echter maar één compatibel Apple-apparaat tegelijk koppelen met uw geluidsprocessor(en).

  • Hulp nodig?

    Vindt u niet de informatie die u zoekt? Neem contact met ons op.

    Contact opnemen