• Kan ik bilaterale apparaten koppelen met mijn iPhone of iPod touch?

Ja. Als u een bilaterale gebruiker bent, moet u beide geluidsprocessoren koppelen met uw compatibele Apple-apparaat. Koppel daarvoor beide geluidsprocessoren tegelijkertijd (tijdens dezelfde koppelperiode) en zorg ervoor dat ze correct worden ingesteld als apparaten voor links en rechts.