• Hoe kan ik beginnen met het gebruiken van de Nucleus Smart-app?

Tik als u de Nucleus Smart-app hebt gedownload en geïnstalleerd op Demo-modus om de verschillende functies te leren kennen. Zo kunt u de Nucleus Smart-app verkennen en bekend raken met de werking hiervan voordat u uw Nucleus 7-geluidsprocessor hebt.

Om uw Nucleus 7-geluidsprocessor te kunnen bedienen met de Nucleus Smart-app moet u zich aanmelden met uw Cochlear-accountgegevens. Meld u aan met uw e-mailadres en wachtwoord als u al een Cochlearaccount hebt. Tik op Nieuw account maken en volg de instructies op het scherm als u nog geen Cochlearaccount hebt.