• Welke Apple-apparaten^ zijn compatibel met de Nucleus Smart-app?

De Nucleus Smart-app is compatibel met de iPhone 5 (of nieuwer) en iPod-apparaten van de 6e generatie (of nieuwer) met iOS 10.0 of hoger. Niet ontworpen voor gebruik met andere Apple-apparaten.

^De Nucleus 7-geluidsprocessor is compatibel met iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12,9 inch), iPad Pro (9,7 inch), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (4e generatie) en iPod touch (6e generatie) met iOS 10.0 of hoger. De Nucleus Smart-app is compatibel met de iPhone 5 (of nieuwer) en iPod-apparaten van de 6e generatie (of nieuwer) met iOS 10.0 of hoger. Apple, het Apple-logo, FaceTime, het Made for iPad-logo, het Made for iPhone-logo, het Made for iPod-logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. dat is geregistreerd in de VS en andere landen. Deze informatie is van toepassing vanaf juli 2017.