Cochlear Benelux NV
 • Wat is het Lapelmicrofoonsnoer en wanneer gebruik ik het?

  De Lapelmicrofoon wordt aanbevolen om de hoorprestaties van een gebruiker te verbeteren in lawaaierige omgevingen of tijdens vergaderingen door de geluiden het dichtst bij de audiobron te selecteren en die geluiden direct naar de processor te leiden.

  De Lapelmicrofoon kan ook worden gebruikt om problemen te verhelpen die zich kunnen voordoen met de microfoon op de geluidsprocessor. Als er geen geluid door de processor komt bij gebruik zonder accessoires en de luisterspoel is uitgeschakeld, maar er komt wel geluid door wanneer de Lapelmicrofoon wordt gebruikt, kan er een probleem met de microfoon of microfoonbeschermers op de processor zijn.

  De Lapelmicrofoon kan ook worden gebruikt door ouders (of verzorgers) om tegen hun kind te spreken, wanneer het kind zich in de vroege stadia van rehabilitatie bevindt of in het proces van leren spreken. De ouder of verzorger kan in de microfoon spreken zodat het geluid goed wordt gehoord door het kind.

  De Lapelmicrofoon kan ook worden gebruikt voor gebruikers die eventuele moeilijkheden hebben om een microfoon op oorniveau te dragen. Dit kunnen jonge kinderen zijn die niet graag iets op hun oren dragen, of gebruikers bij wie de oorschelpen ontbreken of niet volledig gevormd zijn.

 • Hulp nodig?

  Vindt u niet de informatie die u zoekt? Neem contact met ons op.

  Contact opnemen