• Moet ik mijn compatibele Apple-apparaat continu bij me houden om de hooractiviteitentracker te laten werken?

Nee. U hoeft alleen maar te zorgen dat het compatibele Apple-apparaat en de Nucleus 7-geluidsprocessor allebei zijn ingeschakeld en dicht bij elkaar in de buurt zijn (minstens één keer s ochtends en één keer s avonds), en dat Bluetooth is geactiveerd en de Nucleus Smart-app op het compatibele Apple-apparaat draait.