• Waarom geeft de Nucleus Smart-app het bericht “Onvoldoende gegevens verzameld” weer?

Mogelijk is de verbinding tussen de Nucleus 7-geluidsprocessor en uw compatibele Apple-apparaat uitgevallen en zijn er in die periode te weinig gegevens verzameld.

Om dit in de toekomst te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat zowel uw compatibele iPhone of iPod touch en de geluidsprocessor zijn ingeschakeld, dat Bluetooth® is geactiveerd en dat uw compatibele Apple-apparaat dichtbij is (minstens één keer s ochtends en één keer s avonds).

Om gegevens te kunnen verzamelen, moet de Nucleus Smart-app wel actief zijn, maar dat mag op de achtergrond zijn.