• Hoe weet ik of de Nucleus Smart-app op mijn iPhone of iPod touch werkt?

Druk tweemaal op de starttoets op uw compatibele Apple-apparaat om alle actieve apps te weergeven. Veeg naar links of naar rechts om de actieve apps te bekijken. Als de Nucleus Smart-app actief is, wordt deze in het app-overzicht weergegeven. Tik op het scherm van de Nucleus Smart-app om terug te keren naar de app en deze te blijven gebruiken. Zoek een verloren geluidsprocessor en gebruik de functies van de Hooractiviteitentracker om meldingen te ontvangen. De app moet altijd actief zijn op uw Apple-apparaat.

Open de app opnieuw nadat u deze moet sluiten om problemen te verhelpen.