• De Nucleus Smart-app past de instellingen van mijn Nucleus 7- geluidsprocessor niet aan

Als u uw geluidsprocessor(en) niet kunt aanpassen met de Nucleus Smart-app, is uw compatibele Appleapparaat mogelijk niet goed gekoppeld met uw processor.

Bekijk onze Nucleus 7-koppelingsanimatie om meer te weten te komen over het koppelingsproces. Zorg ervoor dat uw apparaat zich binnen het aanbevolen bereik bevindt en dat er geen overmatige storing optreedt als het koppelingsproces succesvol is uitgevoerd.