• Hoe kan ik de Nucleus Smart-app downloaden en installeren?

U kunt de Nucleus Smart-app gratis downloaden in de Apple App Store. Tik op het App Store-pictogram, zoek naar Nucleus Smart en selecteer de Nucleus Smart-app om deze te downloaden. De Nucleus Smartapp is mogelijk niet beschikbaar in alle landen en wordt daardoor mogelijk niet als zoekresultaat

weergegeven.

Na het uitschakelen of opnieuw opstarten van uw iPhone of iPod moet u de Nucleus Smart-app opnieuw openen om bepaalde functies van de app te kunnen gebruiken.