• Ik ben de aanmeldgegevens van mijn Cochlear-account vergeten. Wat moet ik doen?

Neem contact op met uw plaatselijke Cochlear-klantenserviceteam als u niet meer weet welk e-mailadres u hebt gebruikt.

Selecteer Uw wachtwoord vergeten? op de aanmeldpagina als u uw wachtwoord bent vergeten. Voer uw e-mailadres in om een e-mail te ontvangen met instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.