• Hoe kan ik een Cochlear-account maken?

Als u nog geen Cochlear-account hebt, kunt u er een maken door Nieuwe account maken te selecteren in de Nucleus Smart-app.

U moet uw naam en een e-mailadres opgeven. U moet ook een uniek wachtwoord maken voor uw Cochlear-account.

Nadat u uw gegevens hebt verzonden, ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw Cochlear-account kunt activeren. Kijk in uw map met ongewenste e-mail als u deze e-mail niet ontvangt. Als u op de activatielink klikt, wordt de Nucleus Smart-app automatisch geopend en kunt u zich aanmelden met uw e-mailadres en wachtwoord.