• Ik weet niet zeker of ik al een Cochlear-account heb. Hoe kan ik dat uitzoeken?

Als u in het verleden een Cochlear-product hebt aangeschaft in de online winkel of gebruik hebt gemaakt van een online dienst van Cochlear, hebt u mogelijk al een Cochlear-account. Mogelijk kunt u hetzelfde e-mailadres en hetzelfde wachtwoord gebruiken om u aan te melden bij de Nucleus Smart-app. Neem contact op met uw plaatselijke Cochlear-klantenserviceteam om erachter te komen of u al een Cochlear-account hebt.