• De Baha 4-geluidsprocessor bedienen

• Toetsen van de volumeregelaar worden ingesteld tijdens de selectie van links/rechts in Fitting Software (Nieuwe geluidsprocessors zijn ”Rechts”).
    • Volume luider / Schakel in met toetsen op de voorzijde, Volume zachter / Schakel uit met toetsen op de achterzijde
    • Vliegmodus (wettelijke vereiste): Druk op de toets in het midden en houd deze ingedrukt tijdens het uitschakelen van SP. Als u opnieuw inschakelt, bent u in de vliegmodus. Schakel normaal uit en in om naar de normale modus te resetten.
    • Koppelen: Druk op toets Accessoire koppelen en schakel daarna binnen 20 seconden Baha 4 SP in (Koppelen ook mogelijk in BFS 4.0 )
    • Toetsvergrendeling, Toetsprogrammering en led-waarschuwingen zijn niet beschikbaar met Baha 4