• Hoe verbind ik een audio-accessoiresnoer met mijn CP810 / CP900 geluidsprocessor?

Til het sierkapje van de accessoire-aansluiting van uw geluidsprocessor op met een schroevendraaier.

Bij gebruik van een accessoire van de CP800 / CP900 series, het audio-accessoire met de accessoire-aansluiting van uw processor verbinden.

Bij gebruik van een Freedom™ audio-accessoire zoals een FM-snoer of controle-oortelefoons, eerst het Freedom audio-accessoire met de adapter voor Freedom-accessoires verbinden en vervolgens de adapter voor Freedom-accessoires verbinden met de accessoire-aansluiting van uw processor.

In beide gevallen zal uw processor automatisch het geplaatste accessoire detecteren en naar het gebruik van accessoire-inputs schakelen.

Wanneer een audio-accessoire is verbonden met de processor, zal het led-indicatielicht knipperen en/of zal het accessoire-icoon verschijnen op het scherm van de CR110 / CR230 afstandsbediening.