• Geen geluid met een Dynamic FM-ontvanger

Problemen aan de geluidsprocessor verhelpen:

- Batterijen controleren

- Verbindingen controleren

- Microfoons van de geluidsprocessor controleren

- Controleren of de luisterspoel is ingebracht als u een neklusontvanger gebruikt

- Interface vervangen die verbinding maakt met de FM-ontvanger (Europlug, kabels, enz.)

Problemen aan de FM-ontvanger verhelpen:

- Batterij controleren (indien van toepassing)

- Ervoor zorgen dat de ontvanger zich binnen het werkingsbereik bevindt

- Aansluiting van het apparaat controleren

- De FM-ontvanger op een luidspreker van de versterker aansluiten en in de microfoon van de zender spreken. De FM-ontvanger zou zelfstandig moeten werken.

- Controleren of de ontvanger en zender op hetzelfde kanaal zijn ingesteld

- Controleren of de instellingen (bijv. volume) correct zijn

Problemen aan de FM-zender verhelpen:

- Verbindingen controleren

- Positie van microfoon controleren

- Controleren of microfoon niet op gedempt staat

- Batterij controleren

- Controleren of de zender zich binnen het werkingsbereik bevindt

- Synchronisatiekanaal controleren

- Kanalen wijzigen en opnieuw synchroniseren

- Controleren of instellingen correct zijn