• De Baha® 4-geluidsprocessor aan de basisafstandsbediening koppelen

• Schakel de Baha® 4-geluidsprocessor uit door de batterij te verwijderen of met behulp van de toetsen.

• Activeer de basisafstandsbediening door op een willekeurige knop te drukken. U zult een zoekcirkel zien verschijnen op het scherm terwijl het apparaat een geluidsprocessor zoekt.

• Verwijder het batterijdekseltje van de basisafstandsbediening.

• Druk met de punt van een pen de koppelingsknop in. Doe dit met matige kracht.

• Schakel de Baha 4-geluidsprocessor in wanneer de koppelmodus actief is op de basisafstandsbediening (ongeveer 20 seconden). Zodra het apparaat de geluidsprocessor vindt, zal het programma (Dagelijks 1) verschijnen met een pijl die aangeeft voor welke kant de geluidsprocessor geprogrammeerd is.

• Om een correcte werking van de Baha-basisafstandsbediening te garanderen na het koppelen, verwijdert u de batterijen uit het apparaat EN de geluidsprocessor om ze te resetten. Als de batterijen opnieuw zijn ingebracht, kan de Baha 4-geluidsprocessor succesvol worden geregeld via de basisafstandsbediening.